B2B

B2B ZAKELIJK

Kontrast is gespecialiceerd in NLP opleidingen, workshops en trainingen. Dit gebeurt zowel via open inschrijvingen alsmede door B2B in-company trainingen.

Elke organisatie is uniek. De sleutel tot blijvend succes is de menselijke factor. In uzelf of anderen. Het individu of op teamniveau. Er wordt binnen organisaties steeds meer van een medewerker of leidinggevende verwacht. De mens is de bron van al het goed en kwaad. Van kracht en doorzettingsvermogen, maar ook van angst en terughoudendheid. Weten hoe je de mens kunt beïnvloeden bepaalt of de organisatie groeit of stagneert.

NLP is de praktische wetenschap die zich met de vraag bezighoudt: wat drijft de mens? Waarom en hoe doen we wat we doen? Vanaf de jaren 70 dat NLP is ontstaan heeft het een reeks van NLP technieken achtergelaten die je in staat stellen om het maximale uit jezelf of anderen te halen. Om het onbewuste potentieel volledig te benutten. Om angsten weg te nemen en te groeien tot het maximale dat je kunt zijn. Om plezier, liefde en verbinding te ervaren. Dat is waar NLP Zakelijk en Kontrast voor staan. Hoe verschillend de diverse producten ook zijn, dat is wat onze trainingen met elkaar verbindt. Bovendien hebben de trainers bij Kontrast allen een gerichte achtergrond en veel ervaring binnen het bedrijfsleven.

NLP is o.a. gespecialiseerd in het

– Veranderen van beperkende overtuigingen in gewenste, krachtgevende overtuigingen
– Emotie-management zodat je snel en gemakkelijk toegang hebt tot gewenste emoties
– Helder krijgen van missie en prioritiseren van waarden
– Veranderen van ongewenst gedrag in geconditioneerde gewoontes en vaardigheden
– Versterken van zelfvertrouwen, vormen van een gewenste identiteit en vergoten van emotioneel I.Q.
– En nog veel meer…

In het menu (zowel boven als onder deze pagina) vindt u een aantal producten als uitgangspunt. Welk product u ook uiteindelijk kiest, elke training van Kontrast is maatwerk. Aangepast aan uw situatie. Zodat u er zeker van bent dat hetgeen u of uw medewerkers leren, direct toepasbaar is in de alledaagse praktijk. En u vanaf de eerste dag concrete verschillen gaat zien in de manier waarop er zaken worden gedaan.

Open inschrijvingen

Open inschrijvingen zijn trainingen die op een vooraf bepaalde locatie en tijdstip worden uitgevoerd. Open voor iedereen, van uiteenlopende organisaties en beroepen, maar met een gerichte focus op een bepaald vakgebied.

Veel deelnemers die het geleerde in de zakelijke praktijk tot uitvoer willen brengen, anderen die de NLP technieken en vaardigheden voornamelijk voor persoonlijke doeleinden willen inzetten. De meeste deelnemers in onze open inschrijvingen zoeken een zakelijke als een persoonlijke toepassing.

Open inschrijvingen die toegankelijk zijn voor een ieder en plaatsvinden in onze vaste trainingslocaties in Amsterdam. Overige trainingslocaties zijn door geheel Nederland, waaronder Haarlem, Arnhem, Rotterdam, Maastricht, Groningen, Enschede, Utrecht, Den Helder, Rotterdam, Vlissingen en Den Bosch.

Wilt u weten wat NLP voor uw organisatie kan betekenen?
Via een telefonisch of persoonlijk gesprek willen wij u graag informeren wat de mogelijkheden zijn om NLP zakelijk te implementeren in uw organisatie.

Neemt u hiervoor vrijblijvend contact op per mail: rob@kontrastcoaching.nl

In Company

Wij bieden ook in -company trainingen aan met producten speciaal gericht op uw bedrijfssituatie. Hierdoor kunt u met meerdere collega’s tegelijk een groepstraining volgen. In-company trainingen stellen wij compleet in samenspraak met u op. Zo kunnen specifieke praktijkvoorbeelden in de training worden meegenomen en bepaalde vraagstukken worden extra onder de aandacht gebracht. Hiermee ontwikkelen we een programma welke naadloos aansluit aan de behoefte van uw medewerkers en organisatie.

Daarnaast zijn de trainingen die wij aanbieden binnen open inschrijvingen ook voor uw organisatie als in- company training beschikbaar. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

In de NLP Zakelijk opleidingen en workshops leren de deelnemers om het maximale uit zichzelf te halen. Om te doen, denken, en voelen wat je wilt. Om bijvoorbeeld verbinding te kunnen aangaan. Met jezelf of anderen. Of om zelfvertrouwen te ervaren, waar of met wie je ook bent.