B2B Training

Kontrast is gespecialiseerd in bedrijfsopleidingen, workshops en trainingen.

Elke organisatie is uniek en de sleutel tot blijvend succes is daarin de menselijke factor. Deze vind je in jezelf of in anderen. Er wordt binnen organisaties steeds meer van een medewerker of leidinggevende verwacht. De mens is de bron van al het goed en kwaad. Van kracht en doorzettingsvermogen, maar ook van angst en terughoudendheid. Weten hoe je de mens kunt beïnvloeden bepaalt of de organisatie groeit of stagneert.

Wij zijn gespecialiseerd in het;

– Veranderen van beperkende overtuigingen in gewenste, krachtgevende overtuigingen
– Emotie-management zodat je snel en gemakkelijk toegang hebt tot gewenste emoties
– Helder krijgen van missie en prioritiseren van waarden
– Veranderen van ongewenst gedrag in geconditioneerde gewoontes en vaardigheden
– Versterken van zelfvertrouwen, vormen van een gewenste identiteit en vergoten van emotioneel I.Q

Welk product je ook uiteindelijk kiest, elke B2B training van Kontrast is maatwerk. Aangepast aan jouw situatie. Zodat je er zeker van bent dat hetgeen jij of je medewerkers leren, direct toepasbaar is in de alledaagse praktijk. En je vanaf de eerste dag concrete verschillen gaat zien in de manier waarop er zaken worden gedaan.

Lijkt dit je interessant voor jouw onderneming of de onderneming waar je werkzaam bent, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wie weet verzorgen we binnenkort een opleiding, workshop of training bij jou!

In Company

In NLP trainingen en workshops leren deelnemers om het maximale uit zichzelf te halen. Om te doen, denken, en voelen wat je wilt. Om bijvoorbeeld verbinding te kunnen aangaan. Met jezelf of anderen, of om zelfvertrouwen te ervaren, waar of met wie je ook bent.

In-company trainingen stellen wij compleet in samenspraak met je op, gericht op jouw bedrijfssituatie. Zo kunnen specifieke praktijkvoorbeelden in de training worden meegenomen en bepaalde vraagstukken worden extra onder de aandacht gebracht. Hiermee ontwikkelen we een programma welke naadloos aansluit aan de behoefte van jouw medewerkers en organisatie. Hierdoor kun je met meerdere collega’s tegelijk een groepstraining volgen.

Daarnaast zijn de trainingen die wij aanbieden binnen open inschrijvingen ook voor jouw organisatie als in- company training beschikbaar. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

 

Open inschrijvingen

Open inschrijvingen zijn trainingen die op een vooraf bepaalde locatie en tijdstip worden uitgevoerd. Open voor iedereen, van uiteenlopende organisaties en beroepen, maar met een gerichte focus op een bepaald vakgebied.

Veel deelnemers die het geleerde in de zakelijke praktijk tot uitvoer willen brengen, anderen die de NLP technieken en vaardigheden voornamelijk voor persoonlijke doeleinden willen inzetten. De meeste deelnemers in onze open inschrijvingen zoeken een zakelijke als een persoonlijke toepassing.

Open inschrijvingen die toegankelijk zijn voor een ieder en plaatsvinden in onze vaste trainingslocatie in Amsterdam.

Wil je weten wat NLP voor je organisatie kan betekenen?
Via een telefonisch of persoonlijk gesprek informeer ik je graag wat de mogelijkheden zijn om NLP te implementeren in de organisatie.