Ervaringen

(N.B. Om privacy redenen worden in sommige gevallen alleen de initialen van de schrijver/schrijfster getoond).

De kaart is niet het gebied

Rob heeft mij in zes sessies laten zien wie ik wérkelijk ben. Zonder poespas, maar met inzicht en nuchtere aanpak heeft Rob mij laten geleerd hoe ik kan groeien op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Door middel van opdrachten en het delen van inzichten weet ik nu hoe ik tot een winnende mental state kom. Dit heeft erin geresulteerd dat ik steviger in mijn schoenen sta, mij bewuster ben van mijn patronen en betere keuzes kan maken. Met de voor mij winnende NLP-overtuiging ‘de kaart is niet het gebied’ heb ik het lef gehad een carrière switch te maken. En het bevalt uitstekend!

Rob, dankjewel hiervoor. Het maakt mij een stabieler en gelukkiger mens.

BS

SIB Traject

Vanuit onze ambities op het gebied van export kwamen we uit bij het SIB traject. Gedurende dit traject zijn we bijgestaan door Rob. Vanuit zijn eigen verleden heeft hij veel feeling met de Retail branche wat aansluit bij ons bedrijf. We hebben hierdoor veel kunnen sparren, veel tips en adviezen gekregen en Rob heeft ons goed begeleid in het gehele traject.

Ronald Duyzer, Style de Vie Authentique BV 

The Movement Hotel

Samen met Rob Hoogerwerf van Konstrast een succesvol project gedaan. De empathische ondernemende aanpak vond ik erg goed werken. Rob weet mensen op een goede manier te motiveren en snel “alle neuzen dezelfde kant op te krijgen”. We zijn in een korte tijd met beperkte middelen tot een fantastisch eindresultaat gekomen.

Chris Burghard, ÈMCÉ interior architecture

Ik weet nu wat ik wil bereiken in het leven

Ik ben blij dat ik gekozen heb voor Kontrast Coaching. 2 jaar geleden zat ik flink in de knoop, wist niet goed wat ik wilde met mijn leven en had depressieve gedachten. Een jeugdvriend gaf me de tip om eens contact te leggen met Rob van Kontrast omdat hij daar zelf goede ervaringen mee had.

Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Samen met Rob heb ik mijn verleden doorgesproken, pijnpunten en onzekerheden glad gestreken en mijn ideale toekomst omschreven.

Rob helpt me om gestructureerd te werken aan mijn innerlijke dialoog, mijn focus en hoe ik mijn fysieke lichaam kan gebruiken om energie te krijgen en me goed te voelen. We hebben regelmatig contact, Rob luistert aandachtig en geeft rustig en to the point praktische en goed uitvoerbare tips op basis van zijn ruime kennis en ervaring.

Het contact met Rob geeft me rust, zelfvertrouwen en voldoening dat ik op de juiste weg ben. Ik weet nu wat ik wil bereiken in het leven, ik voel dat ik er mag zijn en kijk vol vertrouwen en met een positieve blik naar de toekomst!’

Frank S, manager, Amsterdam

Ik LEEF en durf mijn dromen na te jagen!

Je passeert de dertig en je stelt jezelf de vraag ‘wie ben ik’’. Door deze vraag te stellen ben ik erachter gekomen dat ik mijn leven naar een hoger platform wil brengen. Als mens ontwikkel je overtuigingen vanuit je opvoeding, jeugd, levenservaringen, etc. Ik heb ook deze overtuigingen ontwikkeld. Sommige van daadwerkelijk van positieve aard maar ook zeker van beperkende aard. Het besef dat bepaalde overtuigingen mij belemmerde in het dagelijks leven maakte dat ik met mijzelf aan de slag wilde.

Doormiddel van NLP coaching gesprekken met Rob Hoogerwerf ben ik tot deze inzichten gekomen. Hij neemt je mee tijdens de sessies naar je onderbewustzijn om zodoende de beperkende overtuigingen bij de wortels aan te pakken. Na de eerste sessie was het resultaat verbluffend. Na een aantal sessies kan ik oprecht zeggen dat ik een ander mens ben geworden. Mijn leven heeft een dusdanige wending genomen die ik nooit voormogelijk heb durven houden. Ik LEEF en durf mijn dromen na te jagen!

Jaap Spijker, Amsterdam

Mentale bewustwording en inzichten

Tijdens mijn coachingstraject bij Kontrast heb ik Rob leren kennen als een zeer bekwame, inspirerende, betrokken en bovenal prettige coach.

Zijn praktische en doortastende aanpak voelde echt als maatwerk. Deze manier van coachen was precies wat ik zocht en heeft mij vooral mentale bewustwording en inzichten gegeven.

Bovendien heb ik in korte tijd diverse handvatten aangereikt gekregen waardoor ik mijn bewustwording en inzichten in de praktijk kan toepassen waar ik nog steeds dagelijks profijt van ondervind.

Zoals Rob zelf zegt: “Bewust worden van onbewuste processen”. En zo heb ik mijn traject ook letterlijk ervaren.

Dank je wel Rob.

Dirk, vastgoedondernemer, Amsterdam

Ik kan wel zeggen dat Kontrast het verschil maakt

Met training en coaching van Kontrast hebben we grote stappen gemaakt binnen onze organisatie. Onontbeerlijk was daarbij de enthousiaste manier van coachen door Rob. Gedurende het hele traject heeft Rob zich ingezet om tot dit geweldige resultaat te komen. Daar waar nodig heeft hij de provocatieve manier van coachen toegepast en dat heeft een enorm verschil gemaakt met andere coachings trajecten die we hebben doorlopen. Ik kan wel zeggen dat Kontrast het verschil maakt in de wereld van coaching en organisatie verandering!

Erik, manager Delta Lloyd

SIB Traject

Rob heeft me in zeer kort tijd geholpen om inzicht te krijgen in waar ik sta met mijn bedrijf. Wat ik extra fijn aan zijn begeleiding vind, is dat we direct naar de kern gingen en dat ik daardoor snel duidelijk had welke volgende stappen ik wil zetten.

Yfke Metz, LFK Magazine

Export begeleiding

Ik heb heel erg fijn samengewerkt met Rob van Kontrast en heb veel van hem geleerd m.b.t export traject opzetten. Door zijn ruime ervaring op ondernemersvlak hebben we veel aan zijn begeleiding gehad in een voor ons startende fase van ons bedrijf!

Nienke van der Leer, Creative Lab Amsterdam