Ervaringen

(N.B. Om privacy redenen worden in de ervaringen hieronder in sommige gevallen alleen de initialen van de schrijver/schrijfster getoond).

 

Vertrouwen

Thanks voor de stappen die je me hebt helpen zetten. Ik heb jou gezocht voor het laatste duwtje dat ik nodig had. En die heb je me de juiste kant op weten te geven! Vertrouwen! Je bent een topvent en naast coach ook een inspirator en aanvulling op m’n leven!

Thijs F, student VU Amsterdam

veel eerder moeten doen!

Nogmaals bedankt dat je me gisteren terug belde! Voor iedereen die denkt dat coaching verspilling van geld en tijd is of het als een hoax ziet, voor mij is het de beste investering ooit geweest. Wat ben ik mezelf tegengekomen, maar zo fijn dat er nu duidelijkheid is gekomen. Doelen zijn helder en ik voel me weer zelfverzekerd. Thanks!!

ps. veel eerder moeten doen!

Sophie H, actrice/presentatrice

Ik weet nu wat ik wil bereiken in het leven

Ik ben blij dat ik gekozen heb voor Kontrast Coaching. 2 jaar geleden zat ik flink in de knoop, wist niet goed wat ik wilde met mijn leven en had depressieve gedachten. Een jeugdvriend gaf me de tip om eens contact te leggen met Rob van Kontrast omdat hij daar zelf goede ervaringen mee had.

Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Samen met Rob heb ik mijn verleden doorgesproken, pijnpunten en onzekerheden glad gestreken en mijn ideale toekomst omschreven.

Rob helpt me om gestructureerd te werken aan mijn innerlijke dialoog, mijn focus en hoe ik mijn fysieke lichaam kan gebruiken om energie te krijgen en me goed te voelen. We hebben regelmatig contact, Rob luistert aandachtig en geeft rustig en to the point praktische en goed uitvoerbare tips op basis van zijn ruime kennis en ervaring.

Het contact met Rob geeft me rust, zelfvertrouwen en voldoening dat ik op de juiste weg ben. Ik weet nu wat ik wil bereiken in het leven, ik voel dat ik er mag zijn en kijk vol vertrouwen en met een positieve blik naar de toekomst!’

Frank S, manager te Amsterdam

Ik LEEF en durf mijn dromen na te jagen!

Je passeert de dertig en je stelt jezelf de vraag ‘wie ben ik’’. Door deze vraag te stellen ben ik erachter gekomen dat ik mijn leven naar een hoger platform wil brengen. Als mens ontwikkel je overtuigingen vanuit je opvoeding, jeugd, levenservaringen, etc. Ik heb ook deze overtuigingen ontwikkeld. Sommige van daadwerkelijk van positieve aard maar ook zeker van beperkende aard. Het besef dat bepaalde overtuigingen mij belemmerde in het dagelijks leven maakte dat ik met mijzelf aan de slag wilde.

Doormiddel van NLP coaching gesprekken met Rob Hoogerwerf ben ik tot deze inzichten gekomen. Hij neemt je mee tijdens de sessies naar je onderbewustzijn om zodoende de beperkende overtuigingen bij de wortels aan te pakken. Na de eerste sessie was het resultaat verbluffend. Na een aantal sessies kan ik oprecht zeggen dat ik een ander mens ben geworden. Mijn leven heeft een dusdanige wending genomen die ik nooit voormogelijk heb durven houden. Ik LEEF en durf mijn dromen na te jagen!

Jaap S.

mentale bewustwording en inzichten

Tijdens mijn coachingstraject bij Kontrast heb ik Rob leren kennen als een zeer bekwame, inspirerende, betrokken en bovenal prettige coach.

Zijn praktische en doortastende aanpak voelde echt als maatwerk. Deze manier van coachen was precies wat ik zocht en heeft mij vooral mentale bewustwording en inzichten gegeven.

Bovendien heb ik in korte tijd diverse handvatten aangereikt gekregen waardoor ik mijn bewustwording en inzichten in de praktijk kan toepassen waar ik nog steeds dagelijks profijt van ondervind.

Zoals Rob zelf zegt: “Bewust worden van onbewuste processen”. En zo heb ik mijn traject ook letterlijk ervaren.

Dank je wel Rob.

Dirk, vastgoedondernemer te Amsterdam

Ik kan wel zeggen dat Kontrast het verschil maakt

Met training en coaching van Kontrast hebben we grote stappen gemaakt binnen onze organisatie. Onontbeerlijk was daarbij de enthousiaste manier van coachen door Rob. Gedurende het hele traject heeft Rob zich ingezet om tot dit geweldige resultaat te komen. Daar waar nodig heeft hij de provocatieve manier van coachen toegepast en dat heeft een enorm verschil gemaakt met andere coachings trajecten die we hebben doorlopen. Ik kan wel zeggen dat Kontrast het verschil maakt in de wereld van coaching en organisatie verandering!

Erik, manager Delta Lloyd

Hij kan goed luisteren en denkt in oplossingen

Ik heb Rob leren kennen als een gedreven en geïnteresseerd mensen mens. Hij kan goed luisteren en denkt in oplossingen. Mocht je op zoek zijn naar een ervaren NLP-coach, dan kan ik Rob van harte aanbevelen.

Angela, zelfstandig ondernemer te Amsterdam

ik geloof weer in mezelf

Ik ben meer gedreven nu dat ik weet hoe het eindpunt eruit ziet. Ik ben de veranderingen meer gaan accepteren en ik weet dat het nooit te laat is. Belangrijker nog, ik geloof weer in mezelf – met dank aan mijn coach”!

Jolien, creative director Amsterdam