Coach & Trainer // Rob Hoogerwerf

"Zijn stijl is interactief, uitdagend, leuk, diepgaand, intuïtief, onderhoudend en informatief. Rob is een ondernemend type, met oog voor kansen en empathie voor anderen"

Rob Hoogerwerf

Rob Hoogerwerf (Apeldoorn, 1977) is een pionier op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en NLP. Hij staat bekend als een uitzonderlijke communicator en buitengewone persoonlijke coach & trainer. Zijn stijl is interactief, uitdagend, leuk, diepgaand, intuïtief, onderhoudend en informatief. Rob is een ondernemend type, met oog voor kansen en empathie voor anderen. Hij is kwaliteitbewust en werkt doelgericht. Als communicator bewaakt hij het overzicht en processen zorgvuldig. Door zijn ervaring heeft hij affiniteit met vele sectoren.

Rob Hoogerwerf is internationaal gecertificeerd NLP trainer en persoonlijk opgeleid door Dr. John Grinder, grondlegger van NLP, en ook door Tony Robbins, Carmen Bostic St. Clair, Dr. Vincent van der Burg, Marcel Meijlink en Michael Carroll. Daarnaast heeft hij zich ook ontwikkeld tot NLP Master Coach en volgde hij de hoogst beschikbare NLP coach opleiding op het gebied van NLP-coaching. Deze opleiding is als zodanig geaccrediteerd door de NVNLP, ABNLP, VIV Nederland alswel de NOBCO.

Rob heeft zijn sporen verdiend in het bedrijfsleven. Hij volgde een studie Management, Economie en Recht (MER) in Amsterdam en is werkzaam geweest bij (inter)nationale organisaties als L’Oréal, Capventure, UNLP, Sysmex en Vendex KBB op zowel operationeel als directie-niveau.

Na zijn carrière in diverse marketing en sales functies als Area Manager in de cosmetische industrie, National Account Manager in de chemische industrie en Sales Director in de Design & Gift industrie besloot Rob om zich te specialiseren op het gebied van persoonlijke en zakelijke ontwikkeling en werd hij werkzaam als trainer en coach.

In zijn vrije tijd is hij te vinden in de fitness school, in het bos en soms op de tennisbaan. Hij houdt van natuur, heeft een passie voor reizen en heeft veel van de wereld gezien, ook houdt hij van lezen. Vrienden, familie en Lola de hond zijn erg belangrijk voor hem. Rob is tevens oprichter van Kontrast.