Tony Robbins

Tony Robbins is een een autoriteit en topexpert in de psychologie van leiderschap, onderhandelingen, persoonlijke en organisatorische verandering, en topprestaties. Ook is hij een internationaal veelgevraagd spreker op seminars en conferenties. Robbins heeft meerdere boeken uitgebracht, zijn bekendste boek je ongekende vermogens wordt jaar na jaar herdrukt, en heeft tienduizenden geholpen om hun mogelijkheden te realiseren.

Ruim vijfentwintig jaar staat Tony Robbins (Anthony J. Mahavorick) bovenaan als top prestatie coach in de Verenigde Staten, maar ook in de rest van de wereld heeft Robbins een ongekend goede reputatie.Hij is voor veel wereldleiders zoals Nelson Mandela, Bill Clinton, Michail Gorbatsjov persoonlijk adviseur alsmede coach geweest. Bovendien is Tony Robbins prestatiecoach voor veel topsporters als Grand Slam tenniskampioen Andre Agassi, olympisch kampioene Serena Williams en NBA coach Bob Hill.

Tony Robbins heeft meerdere onderscheidingen ontvangen voor zijn strategi is meerdere malen onderscheiden voor zijn strategisch intellect en humanitaire inspanningen.

Zijn non-profit Anthony Robbins Foundation biedt hulp aan jongeren in de binnensteden, senioren en daklozen, en voedt meer dan drie miljoen mensen in 56 landen door middel van zijn internationale “Basket Brigade”. Robbins heeft direct invloed op de levens van meer dan 50 miljoen mensen uit meer dan 100 landen met zijn “best-selling” boeken, multimedia en gezondheidsproducten, spreken in het openbaar afspraken en live evenementen.

Wat begon als het verlangen van een jonge persoon om mensen te helpen transformeren van de kwaliteit van hun leven is uitgegroeid tot Robbins ‘levenslange kruistocht als hij wordt aangeroepen door de leiders van elke gang van het leven – presidenten, politieke leiders, pleit voor de mensheid, CEO’s van multinationals, psychologen, peak performance atleten van wereldklasse entertainers, docenten en ouders. Sinds vaderschap de life coaching industrie, heeft Robbins de # 1-verkochte audio coaching systeem aller tijden geproduceerd. Hij is ook een corporate vice-voorzitter en voorzitter toezicht op vijf particuliere bedrijven. Robbins werd geëerd door Accenture als een van de “Top 50 Business intellectuelen in de wereld”, door Harvard Business Press als een van de “Top 200 bedrijven goeroes”; door American Express als een van de “Top Zes Business Leaders in de wereld” het ondernemerschap cliënten te coachen, door Forbes als een Top 100 Celebrity; door Justice Byron White als een van ‘s werelds “Outstanding Humanitarians”, en door de Internationale Kamer van Koophandel als een van de top 10 “Outstanding Young People of World”

Meer info vind je via: https://www.tonyrobbins.com

Tony Robbins