Vraag en Antwoord

Vraag & Antwoord

Wat is een NLP coach?
Het korte antwoord: Iemand die je helpt te focussen op de dingen die in je leven belangrijk zijn (zelfs als je nu even niet weet wat dat zou kunnen zijn!) bovendien krijg je direct concrete handvatten aangereikt die je dagelijks kan gebruiken.

Bij NLP coaching zijn we minder geïnteresseerd wat er in het verleden heeft plaats gevonden, je gaat juist werken wat je graag wil in de toekomst.


Is het niet een beetje “Wooo -Wooo” om met een NLP coach te werken? Met andere woorden, is het niet een beetje zweverig?
Je zou kunnen denken dat coaching soms een beetje zweverig is. Natuurlijk bestaan er coaches die op een “zweverige” manier werken. Wij adviseren om eerst te komen kennismaken. Wij hebben een no-nonsense mentaliteit en zijn helder in wat we doen.


Hoeveel sessies heb ik nodig?

Tijdens het kennismakingsgesprek bepalen we ook de duur van een traject. Je weet van te voren altijd hoe lang een traject gaat duren. Mocht je na het traject nog behoefte hebben aan coaching dan is dat mogelijk en zullen we een nieuw traject starten. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.


Kan ik langskomen voor een kennismakingsgesprek?

Ja zeker! Tijdens een kennismakingsgesprek kun je aanvoelen of de coach bij je past en voelen of de coach je verder kan helpen. Je ziet de omgeving waar je gecoacht wordt. Aan het einde van  het gesprek of nadat je er een nachtje over hebt geslapen kun je bepalen of je verder in dit traject wilt stappen. Een kennismakingsgesprek is Gratis en duurt meestal 45 min.


Coachen jullie ook jongere mensen?

Ja, wij coachen ook jongere mensen. Jongeren tot 18 jaar coachen wij in eerste instantie onder begeleiding van ouders en/of begeleiders.


Mag ik ook iemand meenemen naar de coachsessie?

Ja dat mag. Het kan zijn dat je het prettig vind om iemand mee te nemen. Juist omdat er mensen in je omgeving voorkomen die een belangrijke rol in je leven hebben. Daardoor kunnen zij een versterkende en vertrouwelijke factor zijn in jouw proces.


Mijn vraag en antwoord staat er niet tussen? 

Neem gerust contact met ons op. Je kunt het contactformulier invullen, bellen of een mail sturen.